Robert Sorby Roadshow 2019

Na het grote succes van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw Robert Sorby demonstratiedagen.

Clive Brooks van Robert Sorby zal op 10 en 11 mei 2019 bij ons te gast zijn om een presentatie / demonstratie te geven over een ruime selectie Robert Sorby producten.

Er zijn 3 afzonderlijke (en identieke) sessies van telkens 3 uur waarvoor kan ingetekend worden:
* Sessie 1: vrijdag 10 mei van 13.30 tot 16.30 uur
* Sessie 2: vrijdag 10 mei van 18.00 tot 21.00 uur
* Sessie 3: zaterdag 11 mei van 08.30 tot 11.30 uur
Deze sessies zijn volledig gratis, vooraf inschrijven is evenwel noodzakelijk.  Elke bezoeker krijgt gratis koffie aangeboden.

Tijdens deze demo-dagen krijgen de bezoekers bovendien 15% korting op alle Robert Sorby producten aangekocht tijdens één van de sessies.  (Deze korting is uitsluitend geldig voor de bezoekers tijdens de Sorby demo dagen, niet bij online-aankopen en niet voor derden!).

Inschrijven voor één van deze sessies kan via email: info@willyvanhoutte.be

Gelieve bij inschrijving duidelijk te willen vermelden voor welke sessie u zich inschrijft en voor welke sessie zich eventueel kunt vrijmaken mocht uw eerste keuze reeds volzet zijn.

X

Welkom op onze vernieuwde website met directe bestelmogelijkheid. Wij hebben ons uiterste best gedaan om fouten te vermijden.

Indien u toch om één of andere reden met problemen geconfronteerd wordt dan kan u ons altijd contacteren via email info@willyvanhoutte.com of ook telefonisch op het nummer +32 (0)50 781 794 tijdens de kantooruren. Met onze excuses voor het ongemak.